Vakantie Kemer

Kemer
vanaf €384

Over Kemer

Kemer is uitgegroeid van een vissersdorp tot een populaire badplaats. De plaats ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Antalya, aan een baai en in een mooie bergachtige omgeving. Het gezellige centrum van Kemer bestaat uit vele winkeltjes, bars, restaurants én een uitgestrekt (kiezel)strand. Daarnaast vind je in Kemer een mooie en gezellige haven. De hotels die Sunweb.be aanbiedt, grenzen meestal aan of liggen vlakbij de uitgestrekte stranden van Kemer en zijn verspreid in de verschillende baaien, waaronder Göynük, Kiris en Beldibi.


Foto's en video's van Kemer

Populaire accommodaties in Kemer

[LOCATION_TOP_MOSTVALUED_CHILDREN_ACCOMMODATION_INTRO]

Best beoordeelde accommodaties in Kemer

[LOCATION_TOP_BESTREVIEWED_CHILDREN_ACCOMMODATION_INTRO]

Vluchtinformatie

Je vliegt met de Turkse maatschapij Pegasus Airlines of Onur Air van Brussel naar Antalya. Deze vlucht duurt ongeveer 4 uur. Op de vluchten zijn de maaltijden en drankjes niet inbegrepen. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

Vertrekdagen zomer 2014
Je kan vertrekken op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:
Met Pegasus Airlines
- van 05/04/2014 t.e.m. 20/04/2014 op zaterdag en zondag
- van 22/04/2014 t.e.m. 29/06/2014 op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag


- van 01/07/2014 t.e.m. 14/09/2014 op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
- van 16/09/2014 t.e.m. 28/09/2014 op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag
- van 02/10/2014 t.e.m. 05/10/2014 op donderdag, zaterdag en zondag
- van 11/10/2014 t.e.m. 26/10/2014 op zaterdag en zondag
Met Onur Air
- van 02/07/2014 t.e.m. 20/08/2014 op woensdag

Vertrekdagen zomer 2015
Je kan vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb geboekt hebt. De transfer naar Antalya, Lara en Kundu duurt ongeveer 25 minuten, naar Belek ongeveer 50 minuten, naar Kemer ongeveer 60 minuten, naar Side ongeveer 60 minuten en naar Alanya ongeveer 120 minuten.

Bagage
Bagageregels Onur Air
Elke reiziger vanaf 2 jaar mag 1 stuk handbagage meenemen van maximaal 8 kilo. De maximale afmetingen zijn 50x40x20 cm.

Een baby tot 2 jaar heeft geen recht op handbagage.

Een baby tot 2 jaar heeft recht op 10 kilo ruimbagage. Dit is inclusief buggy, maxi-cosi of kinderwagen. Enkel een paraplubuggy tot maximaal 5 kilo kan je meenemen tot aan de gate. Het verschilt per vlucht of je de buggy terugkrijgt bij het verlaten van het vliegtuig of via de bagageband. Informeer hiernaar bij het cabinepersoneel. Zwaardere buggy's en kinderwagens worden ingenomen bij de check-in balie.

Voor alle vluchten vanaf 1 april 2015 hebben reizigers vanaf 2 jaar geen recht meer op ruimbagage. Dit zit niet bij de vakantie inbegrepen. In Stap 2 van het boekingsproces of via Mijn Sunweb+ kan je ruimbagage bijboeken. De tarieven voor het bijboeken van ruimbagage zijn:
15 kg ruimbagage = €5 per enkele reis
20 kg ruimbagage = €8 per enkele reis
*Max. 32 kg per koffer.

Wanneer het totale gewicht van jouw bagage wordt overschreden, wordt bij de check-in balie een overbagagetarief gehanteerd. De kosten hiervoor zijn €8,00 per kilo per enkele reis. Het is ook mogelijk dat de overbagage wordt geweigerd.

Privétransfer
De prijzen voor de privétransfer zijn op basis van twee personen. Als je met een ander reisgezelschap reist, kan je contact met ons opnemen voor een prijsberekening.

Vluchtschema
Wanneer wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht waarschijnlijk niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de website tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet gekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen. We kunnen dit echter nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook altijd onder voorbehoud.

E-tickets
Sunweb verzendt de tickets uiterlijk één week voor vertrek. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de identiteitskaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kan je geweigerd worden voor een vlucht.
Voor meer exacte informatie over de vliegreis, zoals bagage en online check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij naar 'vluchtinfo' op deze site.

Excursies

Jongerenprogramma (in Alanya):
Tussen 26 juni en 15 augustus biedt Sunweb een programma aan voor jongeren tussen 16 en 26 jaar. Er is een Kroegentocht, Dutch night, Party night en nog veel meer. Jouw host(ess) kan je hierover meer informatie verstrekken tijdens de welkomstinformatie.