Vakantie Kemer

Kemer
vanaf €319

Over Kemer

Kemer is uitgegroeid van een vissersdorp tot een populaire badplaats. De plaats ligt ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Antalya, aan een baai en in een mooie bergachtige omgeving. Het gezellige centrum van Kemer bestaat uit vele winkeltjes, bars, restaurants én een uitgestrekt (kiezel)strand. Daarnaast vind je in Kemer een mooie en gezellige haven. De hotels die Sunweb.be aanbiedt, grenzen meestal aan of liggen vlakbij de uitgestrekte stranden van Kemer en zijn verspreid in de verschillende baaien, waaronder Göynük, Kiris en Beldibi.


Foto's en video's van Kemer

Populaire accommodaties in Kemer

[LOCATION_TOP_MOSTVALUED_CHILDREN_ACCOMMODATION_INTRO]

Best beoordeelde accommodaties in Kemer

[LOCATION_TOP_BESTREVIEWED_CHILDREN_ACCOMMODATION_INTRO]

Vluchtinformatie

Je vliegt met de Turkse maatschapij Pegasus Airlines of Onur Air van Brussel naar Antalya. Deze vlucht duurt ongeveer 4 uur. Op de vluchten zijn de maaltijden en drankjes niet inbegrepen. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.be.

Vertrekdagen
Je kan vertrekken op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag:
Met Pegasus Airlines
- van 05/04/2014 t.e.m. 20/04/2014 op zaterdag en zondag
- van 22/04/2014 t.e.m. 29/06/2014 op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag
- van 01/07/2014 t.e.m. 14/09/2014 op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
- van 16/09/2014 t.e.m. 28/09/2014 op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag

- van 02/10/2014 t.e.m. 05/10/2014 op donderdag, zaterdag en zondag
- van 11/10/2014 t.e.m. 26/10/2014 op zaterdag en zondag
Met Onur Air
- van 02/07/2014 t.e.m. 20/08/2014 op woensdag

De transfer
De transfer is inclusief indien je ook de accommodatie bij Sunweb.be geboekt hebt. De transfer naar Antalya, Lara en Kundu duurt ongeveer 25 minuten, naar Belek ongeveer 50 minuten, naar Kemer ongeveer 60 minuten, naar Side ongeveer 60 minuten en naar Alanya ongeveer 120 minuten.

Privétransfer
De prijzen voor de privétransfer zijn op basis van twee personen. Als je met een ander reisgezelschap reist, kan je contact met ons opnemen voor een prijsberekening.

Vluchtschema
Wanneer wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht waarschijnlijk niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de website tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet gekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb.be zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen. We kunnen dit echter nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook altijd onder voorbehoud.

E-tickets
Sunweb.be verzendt de tickets uiterlijk één week voor vertrek. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de identiteitskaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kan je geweigerd worden voor een vlucht.
Voor meer exacte informatie over de vliegreis, zoals bagage en online check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij naar 'vluchtinfo' op deze site.

Excursies

Jongerenprogramma (in Alanya):
Tussen 26 juni en 15 augustus biedt Sunweb een programma aan voor jongeren tussen 16 en 26 jaar. Er is een Kroegentocht, Dutch night, Party night en nog veel meer. Jouw host(ess) kan je hierover meer informatie verstrekken tijdens de welkomstinformatie.