070-350142 (max. €0,30/min)

10 REDENEN OM ZEKER VOOR SUNWEB.BE TE KIEZEN!1. Gegarandeerd de goedkoopste
Sunweb garandeert je steeds de laagste prijs. Indien je bij een andere Belgische reisorganisatie toch een goedkopere prijs zou vinden, dan passen wij deze onmiddellijk aan en ontvang je bovendien nog een extra korting van 100€ per boeking!

Hoe doen we dit?
Sunweb behoort tot een grote internationale groep met afdelingen in o.a. Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en België. Door een performant verkoopssysteem en het rechtstreeks op de website boeken, slaagt Sunweb erin om de klant steeds de goedkoopste prijs te garanderen.
2. Transparante prijsberekening zonder reservatiekosten
Je houdt graag je budget onder controle en kent graag onmiddellijk de juiste prijs. Bij Sunweb kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, al onze prijzen zijn inclusief BTW, taksen en belastingen. Sunweb rekent je ook nooit reservatiekosten, boekingskosten of dossierkosten aan.
3. Volledige pakketreis zonder zorgen
Sunweb heeft je reis volledig uitgestippeld, van vertrek tot terugkomst. Je geniet ook steeds van een transfer van de luchthaven naar je vakantiehotel. Op elke bestemming maak je kennis met onze Sunweb reisleiding die je alle informatie over je vakantie en je excursies bezorgt. Zij staan steeds ter beschikking indien er zich een probleem mocht voordoen. Het enige wat jij moet doen is genieten.
4. Uitgebreid aanbod, zoveel keuze dat je altijd de geschikte reis vindt
Sunweb is de specialist in pakketreizen rond het Middellandse Zee gebied. Wij verzekeren je dat je bij Sunweb steeds een vakantie vindt die aan je behoeften en wensen voldoet. Samen met alle andere landenvestigingen binnen de Sundio Group bundelen we onze krachten om zo met verenigde slagkracht de beste accommodaties aan de beste voorwaarden in te kopen.
5. Altijd zeker van kwaliteit en prijs
De accommodaties die je boekt bij Sunweb worden minimaal 1 keer per jaar door onze inkopers bezocht en gecontroleerd. Ook wordt alle informatie die wij van onze klanten bij hun terugkeer ontvangen, steeds teruggekoppeld naar de betreffende accommodatie.
6. 24/24 en 7d op 7 reserveren
Bij de Sunweb winkel kan je steeds terecht, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Zo kan je in alle rust, wanneer het jou past, je reis uitzoeken en boeken.
Wil je ons toch bereiken, dan kan dat per telefoon of per mail. We garanderen je dat Sunweb en al zijn medewerkers hun uiterste best doen om je steeds snel te woord te staan.
Per mail: info@sunweb.be
Per telefoon: 070/35.01.42 (maandag tot vrijdag van 9 uur tot 18 uur en zaterdag van 10 uur tot 13 uur)
7. Een website die kiezen makkelijk maakt
Via de zoek en boekmodule kan je precies aangeven waarnaar je op zoek bent. Een uiterst efficiënte zoekmachine toont je ogenblikkelijk de beschikbare accommodaties die beantwoorden aan je criteria. Bij elk hotel vind je uitgebreide product informatie, opinies van andere reizigers, vergelijkingsmogelijkheden,...
8. Steeds op de hoogte van je boeking
Wij hebben een extra service voor onze klanten ontwikkeld, namelijk Mijn Sunweb. In Mijn Sunweb kan je allerlei gegevens met betrekking tot je boeking bekijken, zoals de status van je betaling en de voorlopige vluchttijden (indien bekend). Ook kan je makkelijk de informatie over je bestemming en accommodatie nalezen. Verder hebben we nog wat interessante links voor je op een rijtje gezet!
9. Veilig betalen
Bij Sunweb heb je de mogelijkheid om met overschrijving of online te betalen. Indien je ervoor kiest om direct online te betalen kan dit via de beveiligde software van Ogone (Visa en Mastercard). Dit is een eenvoudige en slimme manier van betalen. Na het ontvangen van het reserveringsnummer brengt Ogone je dan met één klik naar je vertrouwde omgeving van internetbankieren. Zo kan je veilig en snel je voorschot of saldo in orde maken! Indien je beschikt over KBC online of ING Homepay, kan je ook opteren om via deze weg je betaling uit te voeren. Indien je bank BC/MC service aanbiedt, kan je ook betalen via Bancontact/Mister Cash.
10. Maximaal beschermd
Sundio Group Belgium is lid van talrijke professionele vakverenigingen die als voornaamste doel hebben het belang van de reiziger te behartigen.

Vooreerst is Sundio Group Belgium N.V. vergund als reisbureau onder nr. A 6103 door Toerisme Vlaanderen, Grasmarkt 61, 1000 Brussel

Sundio Group Belgium erkent de bevoegdheid en de algemene voorwaarden van de geschillencommissie. De Geschillencomissie reizen (GCR) is bevoegd om geschillen te behandelen tussen de reiziger en de reisorganisator. Zij is officieel erkend en wordt ondersteund door de Federale Overheidsdienst Economie en ze wordt gesubsidieerd door de Federale Overheidsdienst Justitie.

Sundio Group Belgium is verzekerd tegen insolvabiliteit bij
, Metrologielaan 8, 1130 Brussel: www.gfg.be

Sunweb onderschrijft de ABTO (Association of Belgian Touroperators) internet gedragscode ter bescherming van de consument. Je vindt er garanties terug naar privacy, Spam, veilige boekingsprocedure,.. De website van de ABTO-leden worden jaarlijks gecontroleerd a.d.h.v. de ABTO-internetgedragscode, die ook aan ontwikkelingen onderhevig is.

Voor haar Burgerlijke aansprakelijkheid is Sundio Group Belgium verzekerd door Fortis Insurance Belgium, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel

Sundio Group Belgium is tevens lid van Safeshops.be. Safeshops.be verenigt bedrijven die in België producten of diensten aan consumenten verkopen via internet, catalogus, post, etc. De leden van de vzw Safeshops.be respecteren de Gedragscode van het Belgisch Direct Marketing Verbond (BDMV) en aanvaarden de uitspraken van het Comité van Toezicht van het BDMV dat als bemiddelingsinstantie optreedt in geval van geschillen tussen consumenten en bedrijven.
Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)