Vragen over bagage

HOEVEEL RUIMBAGAGE MAG IK MEENEMEN?
HOEVEEL HANDBAGAGE MAG IK MEENEMEN?
MAG IK VLOEISTOFFEN MEENEMEN IN MIJN HANDBAGAGE?
KAN IK BIJZONDERE BAGAGE MEENEMEN?
MOET MIJN RUIMBAGAGE VOORZIEN ZIJN VAN EEN LABEL?

HOEVEEL RUIMBAGAGE MAG IK MEENEMEN?

Ruimbagage is niet inbegrepen in onze basisprijzen. Wens je ruimbagage bij te boeken, dan kan dit in het boekingsproces of, indien je reeds geboekt hebt, via jouw Sunweb + account. Het aantal kg dat je kan bijboeken en de bijbehorende prijs, is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Een kind jonger dan twee jaar kan geen ruimbagage bijboeken. Kijk voor gedetailleerde informatie bij ‘Reisinformatie’ – ‘De Vliegreis’ op deze website.

Overschrijding van het toegestane gewicht is te betalen. Het bedrag per kg overgewicht is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die de vlucht uitvoert.

HOEVEEL HANDBAGAGE MAG IK MEENEMEN?

Per persoon ouder dan twee jaar mag je één stuk handbagage meenemen. Het maximale gewicht en de maximale afmetingen worden bepaald door de luchtvaartmaatschappij. Een kind jonger dan twee jaar heeft geen recht op handbagage. Kijk voor gedetailleerde informatie bij ‘Reisinformatie’ – ‘De Vliegreis’ op deze website.

MAG IK VLOEISTOFFEN MEENEMEN IN MIJN HANDBAGAGE?

Vloeistoffen, gels en spuitbussen mogen uitsluitend in kleine hoeveelheden van maximaal 100ml en in een doorzichtige en hersluitbare plastic zak verpakt worden meegenomen in de handbagage. Dit geldt voor alle passagiers die vertrekken van of overstappen op een vliegveld binnen de Europese Unie. Voor kinderen jonger dan twee jaar wordt een uitzondering gemaakt op de toegestane hoeveelheid. Ook op medicijnen kan een uitzondering gemaakt worden indien deze bij ons zijn aangemeld.

KAN IK BIJZONDERE BAGAGE MEENEMEN?

Wanneer je bijzondere bagage meeneemt zoals een rolstoel, duikmateriaal, een fiets,… dan is het noodzakelijk dat je dit aan ons doorgeeft. Wij melden jouw bijzondere bagage dan aan voor de vlucht en de transfer. Hou er rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn.

MOET MIJN RUIMBAGAGE VOORZIEN ZIJN VAN EEN LABEL?

Alle bagage moet voorzien zijn van adreslabels. Aangezien Sunweb de tickets per e-mail verstuurt, krijg je geen bagagelabels. Wij raden je aan gebruik te maken van eigen labels.
Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)