070-350142 (max. €0,30/min)

Laguna Beach Resort & Spa - all inclusive

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Laguna Beach Resort & Spa - all inclusive

Vanaf het mooie Hotel Laguna Beach & Spa kun je na twee minuutjes lopen al op het goudgele zandstrand staan. Dit langzaam in de zee aflopende strand is goed voor heerlijke stranddagen met het hele gezin. Tegen betaling kun je gebruik maken van een shuttlebusje naar het romantische plaatsje Sozopol.

Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen van drie en vier verdiepingen. De groene tuin eromheen en het schitterende zwembad dat tussen de gebouwen in ligt, zorgen voor een heerlijk tropisch vakantiesfeertje. Er zijn ook ligbedden in een ondiep stukje van het zwembad, zo kun je zonnebaden terwijl je verkoeling zoekt tegelijk!

Voor kinderen is er een leuke speeltuin en vrolijk animatieteam. Zelf hoef je je ook niet te vervelen, want je kunt bijvoorbeeld een tennisles nemen of eens gaan duiken. Maar wanneer je liever helemaal wilt ontspannen is er het grote wellnesscenter, wat een ideale plek is om helemaal tot rust te komen.

Lees verder

  • Sfeervolle uitstraling
  • Schitterende tuin
  • Leuke kinderanimatie

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=186322


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)