070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Nijlcruise 8 dagen

Houd je er van om cultuur te snuiven tijdens de vakantie? Dan is de 8-daagse Nijlcruise een waanzinnige ervaring. In een week tijd vaar je over de langste rivier ter wereld en kom je langs de beroemde highlights uit de eeuwenoude geschiedenis van Egypte. Laat je betoveren en vertrek met een koffer vol mooie verhalen weer naar huis...Dag 1: aankomst in HurghadaJe overnacht in een all inclusive hotel voordat de cruise van start gaat.Dag 2: je gaat aan boord van de cruiseNa het ontbijt word je naar Luxor gebracht om daar aan boord te gaan van de cruise.Dag 3: Karnak tempel en de tempels van LuxorDe dag begint met een ontbijt. Daarna heb je de mogelijkheid om de oostelijke oever van Luxor te bekijken, waar je de Karnak tempel kunt bezoeken en andere tempels van Luxor. Vervolgens vaar je richting Esna en kun je aan boord genieten van een lekkere lunch en diner. De dag sluit je af in Edfu.Dag 4: tempel van EdfuNa het ontbijt heb je de mogelijkheid om de tempel van Horus in Edfu te bekijken. Daarna gaat de cruise door naar Aswan, waar je overnacht.Dag 5: Aboe SimbelVandaag heb je de mogelijkheid om de beroemde Aboe Simbel tempel te bekijken en de obelisk en hoge dam van Aswan (optioneel). In de middag is er een lunch aan boord en kun je met een traditionele zeilboot over de N...

Lees verder

  • Grandioze reis voor cultuurliefhebbers
  • Vaar over een van de langste rivieren ter wereld
  • Ontdek de highlights van Egypte in een week

Faciliteiten

  • Eetgelegenheden: Restaurant, à-la-carterestaurant
  • Wi-fi in openbare ruimte: circa 5,00 € per dag (ter plekke te betalen)

Meer faciliteiten

Verzorging

De reis is op basis van volpension, maar 1 nacht verblijf je in een 5-sterrenhotel in Hurghada op basis van all inclusive.
prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6136845


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)