070-350142 (max. €0,30/min)

Hotel Sea Star Beau Rivage

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sea Star Beau Rivage

Zijn naam dankt hotel Beau Rivage aan de idyllische ligging langs de kust, want beau rivage is de Franse benaming voor mooie kust. En voor de deur lonkt een prachtig goudgekleurd zandstrand en schitteren zonnestralen als kleine kristalletjes op het blauwe zeewater.

Langs deze mooie kust kan je je vakantie perfect doorbrengen: luieren op één van de ligbedjes op een eigen zandstrand, een kamelenritje maken langs de branding, een kijkje nemen tussen het kleurrijke huisrif met allerlei speciale visjes of misschien wel een lesje kitesurfen. Er zijn talloze leuke dingen die je hier kan doen.

Vlak bij het strand ligt een speeltuin en een 8-holes minigolfbaantje. Verder beschikt het hotel over drie mooie zwembaden, een squashbaan, een schooonheidssalon en een healthclub. Bovendien is er een animatieteam die de hele dag van alles organiseert. 

Wat eten en drinken betreft vind je hier gegarandeerd iets naar je zin want er zijn verschillende bars en restaurants. Van een Italiaanse pizzeria tot een goed visrestaurant aan zee. En wil je een keertje volledig in rust genieten, dan kan je ook in je kamer dineren.

Lees verder

  • Aan de kust
  • Kindvriendelijk
  • Minigolf
  • Diverse watersporten
  • Eigen zandstrand
  • Massages aan het strand
  • Duikcentrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=119372


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)