070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Mare Nostrum

8,6

Op een schitterende locatie aan de Atheense oostkust ligt het pastelkleurige Hotel Mare Nostrum. De combinatie van luxe met traditionele Griekse architectuur levert een prachtig plaatje op. Tel daar een groene omgeving en het strand dat voor de deur ligt bij op, en je hebt een ultiem vakantieplaatje.

Het hotel beschikt over ruime kamers die stijlvol zijn ingericht. Allen hebben ze een balkon of terras, zodat je de dag kunt beginnen en eindigen met een mooi uitzicht op zee of het Griekse binnenland.  In de restaurants zijn het zowel smakelijke traditionele als internationale gerechten die de menukaart sieren en in de zomer worden er zelfs speciale BBQ-avonden georganiseerd bij het zwembad.

Kun je moeilijk stil zitten tijdens de vakantie? Met activiteiten als volleybal, tennis, basketbal en diverse watersporten kun je hier al je energie kwijt. Wanneer je liever je batterij wilt opladen zal je vooral de wellness faciliteiten kunnen waarderen. Dat er ook aan de allerkleinsten gedacht is blijkt wel uit het feit dat er zowel een kinderclub, als een speeltuin en een animatieprogramma is.

Lees verder

  • Sfeervolle accommodatie
  • Diverse wellness faciliteiten
  • Heel kindvriendelijk
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,6

Klantwaardering

gebaseerd op 3 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

7 July 2017
"Zeer fijne vakantie toch wel een aanrader alleen jammer van het voornamelijk Franstalige animatieteam kamer met uitzicht op bergen valt zeer tegen klinkt mooier dan het is kamers aan de voorkant van hotel hebben meer geluk met zicht op zee voornamelijk voor reizigers van look voyage en dat is jammer ."

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=161462


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)