070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aeolos Beach Resort

7,6

Aeolos Beach Resort is rustig gelegen in de prachtige natuur van Perama. Wil je van het heerlijke Griekse zonnetje genieten? Dan kun je gebruik maken van een van de zwembaden. Maar ook het strand ligt op loopafstand. Er zijn vele faciliteiten die ervoor zorgen dat je je geen moment zult vervelen. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken in de miniclub en met de animatie. Huur een auto en je kunt de prachtige omgeving van Perama bewonderen.

Lees verder

  • Rustig gelegen
  • Veel gerenovoveerde faciliteiten
  • Opgeknapte kamers
  • Dicht bij het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 22 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Anne Marie - 1 september 2016
"Het restaurant en de bar van het hotel Aiolos zijn wel aan vernieuwing toe. De kamers in het hoofdgebouw zijn klein, maar rustig. De lakens worden 3 keer per week ververst! Het eten is niet echt geschikt voor vegetariërs, want aan de groentenschotels is vaak spek of zo toegevoegd. De overige schotels zijn te doen. Je krijgt elke dag vis, kip en varkensvlees, maar steeds in andere bereidingen. Het personeel is vriendelijk. De ligging is ideaal : je kunt te voet naar het Achilleon en de bus..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=100371


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)