070-350142 (max. €0,30/min)

App. Ida Village - extra ingekocht

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Ida Village - extra ingekocht

7,1

Wil je graag lekker ontspannen in je appartement? En toch vlak bij een bruisend centrum in de buurt zijn? Appartementen Ida Village zijn dan ideaal! Gelegen op een heuvel tegenover Star Beach ligt dit prachtige complex. Op loopafstand is het centrum en het strand van Chersonissos te vinden. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en het personeel is vriendelijk. Vooral gastvrouw Despina doet meer dan haar best.  's Avonds kun je bij de bar heerlijke cocktails drinken.

Lees verder

  • Rustigere lokatie net buiten Chersonissos
  • Vriendelijke gastvrouw

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,1

Klantwaardering

gebaseerd op 6 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

25 September 2013
"De eerste nacht kwamen we pas laat aan. We kregen een appartement met zeer karige inrichting, oubollig meubilair, schimmel in de badkamer, een onaangename geur in de slaapkamer, en een onprettig aanvoelend bed. Dit was alleszins niet hoe het op de sunweb site stond omschreven. De volgende ochtend deed ik mijn beklag aan de receptie. Kennelijk was die nacht alles volgeboekt geweest en hadden wij de pech om het slechtste , nog niet gerenoveerde appartement van het complex te krijgen. Gelukkig kwam..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6134470


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)