070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Palatia Village

7,5

Appartementen Palatia Village is gebouwd als een typische Kretens dorpje en dit geeft je een echt vakantiegevoel. De ruime appartementen liggen op een heuvelrug en dat zorgt voor een prachtig uitzicht. De eigenaren zijn erg vriendelijk en organiseren iedere week een gezellige Griekse barbecue (tegen betaling). Daarnaast vindt er twee keer per maand een typische folklore dansavond plaats. Sunweb raadt je aan om de eigenaar, uncle George,  wat informatie te vragen over de geschiedenis van Kreta en je zult de mooiste verhalen horen! Een gezellige, familiaire sfeer in dit complex is verzekerd!

Lees verder

  • Gebouwd als dorpje
  • Dansavonden en barbecue-avond
  • Zeer vriendelijke eigenaren

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,5

Klantwaardering

gebaseerd op 13 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

luc dellaert - 17 september 2014
"zeer goede accomodatie in mooie omgeving, bijna alles is aanwezig. Gezien de verhouding prijs/kwaliteit geen klachten behalve dat de kamers niet zo proper werden onderhouden (stof-spinnnetten, enz) wel om de 2-3 dagen verse lakens en ev handdoeken. Het aangeboden continentaal ontbijt en avondeten voor zij die die half pension bijboekten is goed en lekker maar wordt op den duur eentonig..aanrader voor korte verblijven maar niet voor lange ... Grote minpunt voor mij was dat de WIFI betalend was, b..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38010


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)