070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Lyda

6,6

Hotel Club Lyda ligt in een schitterende tuin, waar maar liefst drie zwembaden te vinden zijn. Zo is er altijd wel een plekje te vinden om rustig van het zonnetje te genieten. Aan kinderen is ook gedacht, want er zijn twee kinderbaden, een speeltuintje en in juli en augustus een gezellige miniclub. De authentieke Griekse bouwstijl en de tuin zorgen ervoor dat er hier een warme, prettige sfeer hangt. Of je nu een drankje drinkt in het zwembad bij de swim-up bar of van het buffet geniet in het restaurant. Na ongeveer 10 minuten wandelen zijn er twee goudgele zandstranden te vinden. Je kunt ook gratis gebruik maken van de shuttle mini bus service die van het hotel naar het strand gaat en ook weer terug.

Lees verder

  • Sfeervol hotel
  • Mooie tuin met drie zwembaden
  • Op loopafstand van het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,6

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

cindy hebberecht - 24 juni 2017
"een rustig hotel, het eten was lekker.De kamer zijn aan vernieuwing toe maar het ergert ons niet. De zondag is rustdag en dan worden de kamers niet gekuist en geen verse handdoeken( jammer van de handdoeken) direct aan het openbaar vervoer naar alle richtingen tof"

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=2333519


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)