070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Everest

8,4

Via een kronkel weggetje een heuvel op bereik je de Secrets Appartementen Everest. Eenmaal boven zie je meteen dat de klim de moeite waard is: alleen al het uitzicht over zee is werkelijk waar schitterend. Dit zorgt er samen met de verzorgde appartementen in de mooi onderhouden tuin, vriendelijke eigenaren en het heerlijke zwembad voor dat veel mensen hier ieder jaar weer terug keren.

Overal waar je kijkt kun je wegdromen bij dat schitterende uitzicht, over het dorpje Stalis met haar schilderachtige witte huisjes en de helderblauwe zee. Na een wandeling van de heuvel af, zijn beide gemakkelijk te bereiken. Terug is het even een flinke klim, maar bij aankomst kun je na een verkoelende duik in het zwembad met een drankje op het terras weer helemaal ontspannen.

Op Kreta is zo ontzettend veel te ontdekken. Er zijn de grotere, bekende badplaatsen en schitterende stranden, maar je kunt ook ongeplaveide paden bewandelen en nieuwe dingen ontdekken. In bijvoorbeeld het typisch Griekse dorpje Palekastro kun je nog als enige toerist tussen de locals op een terrasje van een taverna zitten.

Lees verder

  • Heerlijk rustig
  • Vriendelijke eigenaren
  • Schitterend uitzicht

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=160791


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)