070-350142 (max. €0,30/min)

Ga met je vrienden of vriendinnen op vakantie naar een van onze bestemmingen ideaal voor jongeren!

Of jullie nu de cultuur willen ontdekken, willen relaxen of willen feesten, het is allemaal mogelijk op jullie ideale vakantie!

Er zijn veel leuke bestemmingen waar je naartoe kunt gaan. Wil je relaxen op het strand met lounge muziek op de achtergrond of liever interessante activiteiten boeken? En waarschijnlijk wil je ook wat gezellige barretjes bezoeken of zelfs een nachtje door doen in een club? Sunweb zet voor jou de leukste bestemmingen op een rijtje waar dit allemaal mogelijk is. Bekijk ze onderaan de pagina en boek een vakantie waar je mensen kunt ontmoeten van jouw leeftijd om samen die onvergetelijke vakantie te beleven.

NIEUW: Deze zomer gaan we nog een stapje verder: we ontwikkelden een gloednieuw jongerenconcept, Totally. Komende zomervakantie verblijf jij in een Totally hotel of appartementencomplex waar jongeren uit heel Europa samenkomen.

Totally: Explore a world of secrets
  • Hotels exclusief voor jongeren uit heel Europa
  • 24/7 Belgische crew in het hotel aanwezig
  • Totally entertainment met onvergetelijke feestavonden
Ontdek Totally

Bekijk alle jongerenvakantiebestemmingen

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)