070-350142 (max. €0,30/min)

Hotel Park Plaza Histria

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Park Plaza Histria

Het elegante hotel Park Plaza Histria ligt vlak bij het historische centrum van Pula en pal het kristalblauwe water van de Adriatische Zee. Dat het hotel hip en trendy is kun je zien je aan het moderne interieur en de waanzinnige faciliteiten.

Dit hotel is vooral voor levensgenieters: er is een prachtige spa om ultiem te kunnen relaxen, een heuse champagnebar en er zijn twee mooie zeewaterzwembaden, waarvan 1 met een swim-up bar. Ook op culinair gebied weet het hotel raad. Zo wordt er in het hoofdrestaurant veel gebruik gemaakt van lokale ingrediënten en kun je in het romantische restaurant Yacht genieten van internationale gerechten aan zee.

Hoewel dit hotel vooral ideaal is voor stelletjes zijn ook gezinnen met kinderen welkom. Het hotel heeft een aantal leuke sportmogelijkheden en in het naast gelegen Park Plaza Verudela is zelfs een kidsclub. In de nabije omgeving is ook van alles te doen: het historische hart van Pula biedt talloze musea en binnen een uurtje kun je van een woeste waterglijbaan roetsjen in het splinternieuwe aquapark Istrialandia.

Lees verder

  • Hip & trendy
  • Aan zee
  • Swim-up bar
  • Mooie spa
  • 2 zeewaterzwembaden
  • Champagne bar

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6139124


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)