070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Sol Umag

Hip en trendy relaxhotel Sol Umag ligt pal aan het kristalblauwe water van de Adriatische zee en beschikt over comfortabele kamers met of zonder balkon. Naast een fijn bed vind je er ook een minibar, airconditioning en flatscreen.

Met het grote aanbod aan faciliteiten is alles binnen handbereik. Zo vind je er een souvenirwinketje, een kapsalon, 2 buitenzwembaden, een binnenzwembad en diverse sportvoorzieningen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in een van de bars en restaurants. Maar laat je vooral eens verrassen door het à-la-carterestaurant The Leon d'Or, waar regionale gerechten worden geserveerd.

Het paradepaardje van hotel Sol Umag is de spa. De zogenoemde Istrian Relax village is een heuse prijswinnaar en bestaat uit 3 verdiepingen van in totaal 1600m2. Naast diverse sauna’s en baden kun je er ook terecht voor heerlijke behandelingen en weldadige massages.

Lees verder

  • Hip & trendy interieur
  • Ideaal voor stellen
  • Award-winnende spa
  • Aan zee

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6139093


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)