070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute Cyprus

De combinatie van cultuur, een heerlijke keuken en prachtige stranden zorgt dat je nooit meer ergens anders naartoe wilt!

Een vakantie naar Cyprus staat in het teken van heel veel cultuur en zalig weer. Het kruispunt van Europa, Azië en Afrika heeft prachtige stranden waar je je verstand even helemaal op nul kan zetten.

De grootste trekpleister is het rijke Kykkos klooster die zeker het bezoeken waard is. Cyprus heeft een gevarieerde keuken die veel weg heeft van de Griekse keuken, met tal van specerijen en heerlijke kruiden. Wil jij goedkoop naar dit schitterende eiland? Boek dan jouw last minute Cyprus bij Sunweb en reis de zon tegemoet.

Bekijk alle last minutes Cyprus

Waarom Cyprus?

Met Sunweb kan je naar verschillende plaatsen in Cyprus, namelijk het gezellige Paphos, het bruisende Ayia Napa, Protaras, Limassol, Polis en Droushia. Zin in een nachtje dansen? Het Ayia Napa is the place to be. Cyprus heeft een rijke geschiedenis waar meerdere landen de dienst hebben uitgemaakt. Deze elementen zijn goed terug te vinden op het bijzondere eiland en het wordt daardoor ook wel gezien als een groot openluchtmuseum. Wil jij nog meer prachtige last minutes bewonderen? Kijk dan op onze algemene last minutes pagina.

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)