070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute naar Egypte

Combineer strand en cultuur met een prachtige onderwaterwereld!

Heb jij zin in een combinatie van strand en cultuur? Dan is een last minute naar Egypte via Sunweb perfect voor jou. Sunweb biedt last minutes naar Marsa Alam en de ook aan de Rode zee gelegen plekken Hurghoada en El Gouna.

Egypte is het land van de piramides en authentieke dorpen en heeft een fantastisch klimaat. De eindeloze zandstranden van dit populaire vakantieland zijn perfect om te ontspannen. De populaire Rode Zee leent zich ook om de betoverende onderwaterwereld van Egypte beter te leren kennen en te duiken tussen de mooiste koraalriffen ter wereld. Boek nu en wees verzekerd van een heerlijk tripje!

Bekijk alle last minutes naar Egypte
last minute naar Marsa Alam

Marsa Alam

Verken het ruige woestijnlandschap en prachtige huisriffen Vind jouw last minute

Last minute naar de Rode zee

Rode zee

Ontdek één van de mooiste onderwaterwerelden op aarde Vind jouw last minute

Waarom Egypte?

Een last minute naar Egypte brengt je onder andere naar de beroemdste piramide van het land, de Cheops in Gizeh. De 146 meter hoge piramide is imposant en erg indrukwekkend om te zien. Dit wereldwonder is zeker een bezoekje waard. Daarnaast is het leuk om kennis te maken met de shisha. Dit is een Egyptische (vaak) handgemaakte waterpijp die al eeuwen traditie is binnen Egyptische kringen. Wil jij meer last minutes bekijken? Kijk dan eens tussen onze algemene last minutes pagina

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)