070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute naar Portugal

Bezoek het zonnige land van porto en fado

Zin in een goed verzorgde vakantie met Sunweb? Boek een last minute naar Portugal en ga voordelig op zonvakantie naar het land van de porto. Meer en meer vakantiegangers vertrekken naar Portugal, onder andere dankzij de scherpe aanbiedingen. Sunweb heeft prachtige accommodaties in de Algarve of Madeira

Heb jij zin om te genieten van vriendelijke locals, indrukwekkende uitzichten, schitterende badplaatsen en kleurrijke eilanden? Het wondermooie Algarve en het bloemeneiland Madeira al eens bezocht? Of breng je liever een bezoek aan de historische steden of schilderachtige dorpjes. Het is allemaal mogelijk tijdens jouw magische tripje naar het zuiden. Boek nu je reis en profiteer van de beste aanbiedingen.

Bekijk alle last minutes Portugal
Last minute naar de Algarve

Algarve

Bezoek de beroemde zandstranden en het fenomenale landschap Jouw last minute naar Algarve

Last minute naar Madeira

Madeira

Geniet van dit bloemeneiland waar het altijd voorjaar is Jouw last minute naar Madeira

Waarom Portugal?

Wie zin heeft in een last minute naar Portugal is bij Sunweb aan het juiste adres. Naast Lissabon, waar je een overvloed aan cultuur en historische monumenten vindt, is ook de havenstad Porto, een bezoekje waard. In de badplaats Albufeira kan je genieten tot in de late uurtjes. Liever een last minute naar een andere bestemming? Neem dan een kijkje op onze algemene last minutes pagina.

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)