070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute Spanje

Laat je strikken door Spanje

Spanje is al jaren de favoriete vakantiebestemming van veel Vlaamse vakantiegangers. Alleen al de schitterende stranden, adembenemende binnenlanden en pittoreske dorpjes trekken jaarlijks veel toeristen. Sunweb biedt geweldige bestemmingen aan als de Costa del Sol, Tenerife en Mallorca.

Een groot deel van de bruisende badplaatsen in Spanje kan je te voet ontdekken dankzij de vele uitgestrekte dijken. Daarnaast heeft Spanje enkele grootsteden die zeker een bezoek waard zijn. Denk aan de hoofdstad Madrid of wereldstad Barcelona. Alleen al voor het typisch Spaanse eten moet je snel op vakantie naar Spanje! Spanje telt ongeveer 13.000 tapasbars, verspreid over het hele land, dus geniet zeker van patatas bravas, albondigas, een lekkere paëlla en zoveel meer. Met een last minute naar Spanje ben je binnen een oogwenk op de plaats van bestemming en begint jouw vakantie direct.

Bekijk alle last minutes naar Spanje
last minute Costa de la Luz

Costa de la Luz

Typisch Spaanse sfeer met uitgestrekte stranden en golfbanen Vind jouw last minute

last minute Gran Canaria

Gran Canaria

Prachtige zandstranden en zon het hele jaar door! Vind jouw last minute

Last minute Costa Brava

Costa Brava

Levendige badplaatsen en adembenemende binnenlanden staan centraal Vind jouw last minute

Waarom Spanje?

Een zalig klimaat, mooi uitgestrekte costa’s en veel bijzondere eilanden zorgen voor een indrukwekkende vakantie waar je jaren later nog over spreekt. Ben je een feestneus? In Spanje kan je ook tot in de late uurtjes uitgaan. Wil jij Spanje zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Spanje bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minutes pagina.

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)