070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute naar Tenerife

Wil jij zon, natuur en cultuur tijdens jouw vakantie?

Het grootste eiland van de Canarische Eilanden is Tenerife. Dit schitterende eiland is perfect voor zowel zon- als natuurliefhebbers. Met een subtropisch klimaat is het altijd zalig vertoeven op het strand, maar kan je ook veel andere leuke dingen ondernemen.

Op het eiland bevindt zich de Pico el Teide, de grootste berg van Spanje, die 3700 meter hoog is en het eiland in twee verdeelt. Een last minute naar Tenerife brengt je naar verschillende populaire badplaatsen. Langs een groot deel van de kust loopt een wandeldijk, waardoor je makkelijk van de ene naar de andere plaats kan wandelen. Door de veelzijdigheid hoeft het je op Tenerife, maar ook op ander eilanden als Gran Canaria, Mallorca, Ibiza en Menorca aan niets te ontbreken.

Bekijk alle last minutes naar Tenerife

Waarom Tenerife?

Een last minute naar Tenerife staat in het teken van zon, natuur en cultuur. Door de verscheidenheid is het erg leuk om op eigen houtje het eiland te verkennen. Bezoek de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife en geniet van het geweldige landschap. Voor kunstliefhebbers is Tenerife een paradijs. Doordat het op Tenerife het hele jaar mooi weer is, is het ook heel geschikt voor watersport. Wil jij ook een kijkje nemen bij onze andere Spaanse eilanden? Kijk dan eens op onze Spanje last minute pagina.

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)