070-350142 (max. €0,30/min)

Last minute naar Turkije

Genieten van een ontspannen vakantie in Turkije waar het je aan niets ontbreekt?

Wil je zo snel mogelijk genieten van de Turkse zon? Met een last minute naar Turkije lig je binnen de kortste keren aan een van de schitterende zandstranden. Tijdens een zonvakantie naar Turkije staan de schitterende zandstranden, rijke cultuur en gemoedelijke bevolking centraal.

Het hoeft je hier aan niets te ontbreken, want er zijn all inclusive hotels in alle soorten en maten. Van de Turkse Riviera met haar ongerepte natuur en grote bijzondere baaien tot de tropische Egeïsche Kust met haar levendige stranden en traditionele dorpjes: er is voor een ieder wat wils! Deze regio’s hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. In alle streken vind je schitterende marktjes waar je heel goed kan winkelen, om daarna heerlijk te ontspannen op een gezellig terras.

Bekijk alle last minutes naar Turkije
last minute Turkse Riviera

Turkse Riviera

Een helder blauwe zee en indrukwekkende stadjes Vind jouw last minute

last minute naar de Egeïsche kust

Egeïsche kust

Bezoek de 'klassieke kust' met haar culturele schatten Vind jouw last minute

Waarom Turkije?

Sunweb biedt reizen naar de populaire Turkse Riviera en de prachtige Egeïsche kust, die onder te verdelen valt tussen de Zuid-Egeïsche kust en de Noord-Egeïsche kust. De Turkse Riviera staat bekend om haar prachtige stranden en fantastisch klimaat. De Egeïsche kust is een gezellige vakantiebestemming met een adembenemend landschap. De Zuid-Egeïsche kust is perfect voor watersport liefhebbers, terwijl de Noord-Egeïsche kust rijk is aan geschiedenis en daarom een goede match is voor mensen die graag cultuur opsnuiven. Wil jij nog meer leuke last minutes ontdekken? Check dan al onze last minutes op onze algemene pagina.

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)