070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Colina da Lapa Club

8,4

Appartementen Colina da Lapa Club is een leuk complex dat bestaat uit mooie gebouwtjes. Het complex beschikt over 2-kamerappartementen en 3-kamervilla's die netjes en smaakvol zijn ingericht. Gezinnen met of zonder kinderen kunnen hier goed terecht, dankzij de het animatieteam wordt zowel jong als oud de gehele dag goed vermaakt. Als u voor uw rust op vakantie gaat kunt u hier ook ongestoord uw eigen gang gaan. Wilt u graag de omgeving van Portugal verkennen, dan raden wij u aan een auto te huren.

Lees verder

  • Rustig gelegen
  • Tennisbaan
  • Beachvolleybal

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,4

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

3 July 2017
"Heel mooi en groot app. Zeer zeker een aanrader. Ons verblijf was met ontbijt, maar na enkele dagen al moe gegeten, steeds hetzelfde, gn variaties, ontbijt ook pas om 8u30 wat toch voor ons wat aan de late kant was. Restaurant zeer goed maar wat aan de dure kant vergeleken met maaltijden elders buiten domein. Shuttle service zou ik denken dat toch wel elk uur zou rijden tot 's avonds 22u zeker omdat dit ook een 4* accommodatie is. Ligging overal wat van af, aan te raden om een auto te huren. Lig..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=37403


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)