070-350142 (max. €0,30/min)

2 Islands Holiday - Madeira & Porto Santo

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

2 Islands Holiday - Madeira & Porto Santo

Zoals de naam al doet vermoeden bezoek je tijdens deze heerlijke vakantie op Madeira niet 1 plek, maar 2. Ideaal om zoveel mogelijk moois van Madeira te ontdekken in een week tijd.

Deze vakantie begint en eindigt in de hoofdstad Funchal. Een stad waar je lekker kunt dwalen door de smalle straatjes en sprookjesachtige tuinen en waar je eeuwenoude schatten kunt aanschouwen in de vele musea.

De andere dagen breng je door op het mooie ‘gouden’ eiland Porto Santo, waar het vooral draait om ontspanning: waar je kunt zwemmen in een turquoise blauwe zee en je badlaken kunt uitvouwen op een prachtig, goudkleurig zandstrand. Bovendien kun je er genieten van de ongerepte natuur.Deze vakantie is perfect voor diegene die graag zon, zee en strand combineren met een snuifje cultuur.

Lees verder

  • Bezoek 2 plekken in 1 vakantie
  • Comfortabele hotels om in te overnachten
  • Een transfer brengt je naar beide bestemmingen
  • Combineer zon, zee en strand met een dosis cultuur

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

15 July 2017
"Er wordt een "two-island vacation" beschreven. Een mindere verrassing dat je maar een halve dag op Madeira verblijft. De reistijden naar porto santo zijn zo vroeg en laat dat je madeira niet kan zien. Erg zonde, want dit eiland heeft veel te bieden. Wetende dat we alleen op Porto Santo zouden verblijven, hadden we (voor deze prijs) deze vakantie niet geboekt."

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6128981


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)