070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Moby Dick

6,2

Het eenvoudige Appartementen Moby Dick ligt aan de kant van het schitterende Levante-strand, op loopafstand van het bruisende centrum van Benidorm. Onder de appartementen zit een Nederlands café en ook de eigenaar is Nederlandse. Voor een verkoelende duik is er een zwembad met een klein kinderbadje. Van de zon genieten, terwijl je nipt van een lekker drankje, kan op het terras.

Bij aankomst is er een linnengoed pakket in het appartement, de bedden zijn dus niet opgemaakt. Ook bij wisseling van linnengoed moet je zelf de bedden afhalen en opmaken. Helaas is niet in ieder appartement een kluisje aanwezig. Dit is op aanvraag en wordt bij aankomst bevestigd.

Lees verder

  • Hollands café
  • Nederlandse eigenaar
  • Eenvoudige appartementen
  • Centrum op loopafstand

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,2

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Verhaeghen geerlinde - 4 augustus 2014
"Het appartement was eerder een opslagplaats van beschadigde en vuile meubels. De lakens versleten, geen kluisje beschikbaar, niet komen poetsen zoals afgesproken. Andere klanten hadden dezelfde klachten. De mensen die het cafe en restaurant uitbaten zijn echter wel bekwame en vriendelijke mensen. Wij komen zeker niet terug."

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=38192


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)