070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Checkin Pineda

6,6

Voor een zorgeloze zonvakantie in Pineda de Mar is Hotel Checkin Pineda een ideaal hotel. Door de gunstige ligging kan je iedere minuut van de vakantie optimaal genieten en geheel naar eigen wens invullen.

Zo ligt Checkin Pineda op steenworp afstand van het centrum en op enkele minuten wandelen van het mooie strand. Pineda is een nog typisch Spaans plaatsje met een gemoedelijke sfeer. Gezellige barretjes en restaurantjes zijn zeker niet moeilijk om te vinden. Maar met het treinstation in de nabije omgeving zijn leuke uitstapjes ook een mooie optie.

Animatie wordt, afhankelijk van het weer, verzorgd op het strand. Je kan, eveneens afhankelijk van het weer, gebruikmaken van fietsen, kajaks en een springkussen. 's Avonds wordt gezorgd voor muziek. Aan de bar kan genoten worden van een drankje, maar een wedstrijdje poolen behoort ook tot de mogelijkheden. De kamers zijn eenvoudig en verzorgd ingericht.

Lees verder

  • Centrale ligging
  • Treinstation op wandelafstand
  • Kleinschalige accommodatie

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=168740


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)