070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Aparthotel San Eloy

Het levendige San Eloy ligt op een rustige locatie buiten het centrum van Tossa de Mar. Als je arriveert, dan valt meteen het bijzondere gebouw op: San Eloy bevindt zich in een kasteel!

De kamers en appartementen van Aparthotel San Eloy zijn verzorgd ingericht en kijken uit op het mooi aangelegde terrein waar de faciliteiten liggen. Er is een zwembad waar verschillende waterspelen georganiseerd worden en een zwembad waar je rustig een duik kan nemen. Voor kinderen is er een kinderbadje, een speeltuintje en wordt er vanalles georganiseerd. Zij hoeven zich in dit vakantieparadijs geen moment te vervelen. ’s Avonds gaat het feest gewoon door: kinderen kunnen dansen tijdens de minidisco en daarna is er een toffe show. Wil je graag naar het strand of het centrum van Tossa de Mar? De minibus van San Eloy brengt je er naartoe.

Lees verder

  • Levendig aparthotel
  • Diverse faciliteiten
  • Buiten het centrum
  • Shuttle naar strand & centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=190242


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)