070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Fuengirola Park

Hotel Fuengirola Park ligt perfect: na een klein stukje wandelen kun je je handdoek al uitrollen op het strand en genieten van een heerlijke, zonnige dag. Het levendige centrum van Fuengirola bereik je gemakkelijk met de bus en hier vind je genoeg leuke winkeltjes en een mooie jachthaven.

Voor een frisse duik heeft Fuengirola Park een groot zwembad. Daaromheen ligt een fijn zonneterras waar je lekker kunt relaxen, terwijl je geniet van een koel drankje. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub, waar leuke activiteiten voor hen worden georganiseerd. Zij zullen dus gemakkelijk vriendjes maken deze vakantie!

Lees verder

  • Leuke speeltuin & miniclub
  • Groot zwembad
  • Vlak bij het prachtige strand

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Jana - 8 juli 2017
"Ik had enorme verwachtingen bij dit hotel waardoor ik een beetje teleurgesteld werd naarmate ik er logeerde. Als je naar fuengirola Park gaat voor rust, doe het niet. Kamermurennzijn filterdun waardoor je ALLES hoort wat de buren te vertellen hebben. Er is weinig keuze wat het eten betreft. Altijd hetzelfde. Droog brood. Het zwembad wordt pas geopend vanaf 11u.. waardoor je de tijd voordien je maar moet zien bezig te houden met.. niets? Was goed voor een eenmalig verblijf maar zou er niet meer n..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=181150


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)