070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Palas Pineda

7,6

Selections Hotel Palas Pineda ligt op steenworp afstand van het schitterende strand. Na een klein stukje wandelen sta je al met je voeten in het zand. Jong en oud beleven op dit vakantieadres een zonvakantie om nooit te vergeten, want de faciliteiten maken vervelen hier onmogelijk.

De kamers van Hotel Palas Pineda zijn netjes ingericht en perfect om in te ontspannen na een zonnige dag. Het onregelmatig gevormde zwembad is dé plek voor waterpret en ontspanning. Naast glijbanen voor uren plezier is er een terras met ligbedden en palmbomen waar het zeer goed toeven is.

Voor kinderen die na het zwemmen nog wat energie over hebben is er een speeltuintje en in het hoogseizoen een miniclub, waar leuke activiteiten voor hen georganiseerd worden. Ook als je zelf van sport en spel houdt dan kun je meedoen met diverse activiteiten. 's Avonds dansen de kleintjes samen in de minidisco en daarna is er nog een gezellige show.

Lees verder

  • 1x gratis toegang tot Port Aventura
  • Animatie voor jong en oud
  • Prachtig zwembad
  • Vlak bij het mooie strand
  • Centrum op loopafstand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,6

Klantwaardering

gebaseerd op 4 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

11 July 2017
"Graag meer info in nederlands over: hotel, all in formule, sportfaciliteiten, hoe pic nic aanvragen, water (ondanks hitte) na daguitstap niet verkrijgbaar, duurt te lang om frigo te herstellen/vervangen"

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=5079806


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)