070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows Los Melocotones

8,1

Bunaglows Los Melocotones is een ruim bungalowcomplex, waarbij je in een eigen huisje verblijft tussen het vele groen. Ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De ligging in het gezellige Maspalomas staat garant voor een complete vakantie in het zonnige zuiden van Gran Canaria. Er zijn genoeg eetgelegenheden te vinden in het centrum, maar dankzij de complete inrichting van de bungalows kan je ook zelf je gerechten klaarmaken.

Alle ruime bungalows zijn voorzien van een typisch Spaanse patio en een eigen ruime tuin. Zo kan je dus ook ongestoord genieten van het zonnetje. Liever onder de mensen? Dan kunnen jong en oud zich voor wat waterpret uitleven in het zwembad, maar hiervoor kan je uiteraard ook naar het strand. De stranden van Gran Canaria staan bekend omwille van de brede zandstranden, dus voor geslaagde stranddag is dit zeker een aanrader. Je kan naar het strand wandelen, maar ook makkelijk de taxi pakken.

Lees verder

  • Eigen tuin met patio
  • Bungalows in Spaanse stijl
  • Rustige ligging in groene omgeving

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=131882


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)