070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Club Can Jordi

6,8

Iedere gast verlaat het kleinschalige Hotel Club Can Jordi met een glimlach, en laat dat nu precies zijn wat de eigenaar van het secrets hotel graag wil. In deze idyllische omgeving, niet ver van de schitterende baai van Cala Llenya, komt iedereen helemaal tot rust. De landelijke omgeving, de fantastische ligging en warme sfeer zorgen ervoor dat vele gasten hier weer terugkeren.

In en om de charmante tuin hangt een gemoedelijk sfeertje. Geniet hier met volle teugen van tijdens een heerlijk dinertje in het restaurant van het hotel. Het lijkt wel alsof je midden in een pittoresk dorpje aan het eten bent, wat een speciale ervaring. De kamers beschikken allemaal over een balkon, zodat je ook vanuit je kamer kunt genieten van de prachtige omgeving.

Ben je op zoek naar een bijzonder eettentje buiten de deur? Bij het strand van Cala Mastella vind je een juweeltje van een restaurant: El Bigote. Hier worden verse, lokale gerechten met liefde bereid, een feestje voor de smaakpapillen! In de bruisende hoofdstad van het eiland vind je nog meer bijzondere adresjes, waar je ontzettend gezellig en goed kunt eten. Wat is Ibiza een fantastisch eiland..

Lees verder

  • Natuurrijke, idyllische omgeving
  • Kleinschalig, pittoresk hotel
  • Gemoedelijke sfeer
  • Vlak bij schitterende baai

Verzorging

prijzen zien & boeken
6,8

Klantwaardering

gebaseerd op 2 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

30 July 2014
"Heel rustig hotelletje in een familiale sfeer en die ademt dat uit op alle gebied. Bv geen gevecht aan het zwembad voor een stoel, iedereen ruimt 's morgens ongevraagd z'n tafel op, doe je dit niet dan is dit ook oké. Daar ben je voor de rust. Ontbijt is lekker, het avondeten (buffet) raad ik niet aan. Bijgevolg is het best dat je een auto of scooter huurt gedurende je verblijf zodat je 's avonds iets kan gaan eten. Als je kan, huur zeker een scooter dit is zalig. Wij deden ongeveer een 500Km op..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=98816


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)