070-350142 (max. €0,30/min)

App. Sol la Palma - logies en ontbijt

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Sol la Palma - logies en ontbijt

7,6

Appartementen Sol la Palma ligt vrijwel direct aan het strand en centrum van Puerto Naos en dicht bij de haven van Tazacorte. Diverse winkeltjes en restaurantjes liggen hier allemaal in de omgeving, terwijl je bij terugkomst steeds weer een gevoel van thuiskomen zult ervaren. Het fabuleuze zwembad heeft een spectaculair uitzicht over zee en is omringd door de groene tuin, waarbij het aparte kinderzwembad zelfs lekker verwarmd is. Genoeg keuze dus om die zonnige vakantiedagen op La Palma naar eigen wens in te vullen.

Terwijl de kinderen zich vermaken bij de animatie en het zwembad, kun je zelf genieten van diverse wellnessfaciliteiten.  Een sauna, hydromassage en een Turks stoombad zijn slechts enkele voorbeelden van deze ontspanningsfaciliteiten. Maar vermaak kennen ze hier net zo goed; een actief animatieteam en regelmatige avondshows met (live) muziek, zorgen dat er ook aan gezelligheid geen gebrek is. De buffetten zijn haast een reis om de wereld, waarbij veel internationale gerechten zich afwisselen. Er zijn tevens een aantal thema avonden, zoals bijvoorbeeld een Canarische of Aziatische avond.

Lees verder

  • Rustige ligging
  • Prima voor gezinnen met kinderen
  • Direct aan het strand
  • Dicht bij het centrum

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=142922


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)