070-350142 (max. €0,30/min)

Sol Katmandu Park & Resort

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort ligt niet ver van het strand en temidden van restaurants en bars. Je vindt in dit hotel alles wat je nodig hebt voor heerlijke vakantie op Malloca; een groot zwembad met kinderbad, een ruim zonneterras, een miniclub, een internationaal buffetrestaurant, een poolbar en een hippe loungebar waar je tot laat in de avond heerlijke snacks en vrolijke cocktails kunt bestellen.

Het meest spectaculaire van dit resort is toch wel het grote interactieve Katmandu thema park, in de vorm van een Nepalees dorpje, dat direct naast het hotel ligt. Elke dag heb je vanaf 10.00-18.00 uur gratis toegang tot dit park met de Sol Katmandu Play Pass, die je ontvangt bij het inchecken. In dit mooi aangelegde park kun je jezelf uren vermaken met de grappige en verrassende zoektocht naar de Yeti, in de geweldige 4D attractie en tijdens spannende laserspellen.

Lees verder

  • Katmandu thema park
  • Interactieve attracties
  • 18 holes minigolfbaan

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6127642


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)