070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

App. Club Ciudadela

Als je aankomt bij Appartementen Club Ciudadela valt meteen op wat een gemoedelijke sfeer er hangt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de prachtige groene omgeving rondom de sfeervolle appartementen. Geurige roze bloemen en hoge bomen, in dit decor kun je heerlijk tot rust komen. 

Het kleinschalige verblijf is rustig gelegen, vlakbij de wonderschone stranden van Cala'n Bosch en Son Xoriguer. Het gezellige centrum van Cala'n Bosch bereik je na een klein stukje wandelen. Over gezelligheid gesproken; bij het zwembad is een fijn terrasje te vinden waar je met een drankje kunt genieten van de mooie tuin en het zwembad. Zucht, wat is het hier toch heerlijk rustig. 

Over de kinderen hoef je je deze vakantie geen zorgen te maken, want voor hen is er minigolf, een speeltuintje en een kinderzwembad. In Club Ciudadela ga je een heerlijke vakantie tegemoet met het hele gezin of saampjes.

Lees verder

  • Rustig gelegen in groene omgeving
  • Gemoedelijke sfeer
  • Zwembad met terras
  • Dicht bij prachtige stranden

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39591


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)