070-350142 (max. €0,30/min)

Bungalows Checkin Atlantida - all inclusive

terug

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Bungalows Checkin Atlantida - all inclusive

Bungalows Checkin Atlantida heeft een ideale ligging ten opzichte van alles wat Los Cristianos te bieden heeft. Want wat van oorsprong een vissersdorp is, is inmiddels uitgegroeid tot een levendige badplaats. Met een mooie boulevard, gezellige stranden en diverse restaurantjes en winkeltjes kan je hier een deugddoende vakantie beleven.

'Voor ieder wat wils' is zeker van toepassing bij deze accommodatie. Met maar liefst 3 zwembaden en een zonneterras kan je hier optimaal genieten van de Spaanse zonnestralen. Voor de actievelingen is een sportveld voorzien en kan je tennis, squash en minigolf spelen. De jongere reizigers zullen zich volop amuseren in de speeltuin en speelruimte. Bovendien worden vele activiteiten georganiseerd in de miniclub.

Het complex bestaat uit meerdere gebouwen en is van alle comfort voorzien. Omdat je op basis van all inclusive verblijft, dien je jezelf nergens zorgen over te maken. Je kan hiervoor terecht in het restaurant of de snackbar van de accommodatie.

Lees verder

  • Ideaal voor families
  • Diverse (sportieve) activiteiten
  • 3 zwembaden

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=156147


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)