070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Concordia Playa

Hotel Concordia Playa heeft een bevoorrechte ligging in Puerto de la Cruz, want de levendigheid en het strand liggen beide heel dichtbij. Het hotel is ruim opgezet en heeft gerenoveerde kamers die je gerust comfortabel kunt noemen. Voor ontspanning is er een zonneterras, een zwembad en er is regelmatig live muziek tijdens het diner. Voor de liefhebbers is er 1 keer per week ook een folklore show en kun je de avonden afsluiten in de bar van Hotel Concordia Playa.

Lees verder

  • Gerenoveerde kamers
  • Centraal gelegen in Puerto de la Cruz
  • Regelmatig live muziek tijdens diner

Verzorging

prijzen zien & boeken

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Gehuwd koppel Tienen - 1 mei 2017
"Dit hotel mag je zeker niet boeken over de ganse lijn 0 sterren waard.Er zitten alleen maar Spanjaarden in dit hotel die op onze kosten aan verminderd tarief dit hotel kunnen boeken.Alles verouderd en vuile kamer,algemene indruk 0,0.Wij hadden dit hotel geboekt en zijn onmiddellijk door onze reisleider overgeboekt naar een ander hotel waarvoor nogmaals dank hiervoor Bernard dat jij je uiterste best gedaan hebt om ons zo een oplossing te bieden."

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=195682


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)