070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Palm Garden

7,3

Hotel Palm Garden in Gümbet is een gezellig hotel met een mooie ligging. Dit hotel heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en biedt z'n gasten gegarandeerd een deugddoende vakantie. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen waar de hotelkamers te vinden zijn. Vanuit Hotel Palm Garden heb je een prachtig uitzicht over Gümbet. Het hotel beschikt over twee zwembaden met glijbanen en andere voorzieningen zoals bars en winkeltjes. Het animatieteam organiseert dagelijks activiteiten voor jong en oud. Keer volledig relaxed terug van je reis!

Lees verder

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Centrale ligging

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,3

Klantwaardering

gebaseerd op 22 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Julien - 16 september 2014
"Palm Garden is een hotel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Kamers in hoofdgebouwen hebben een mooi uitzicht op de zee en de omgeving. Publieke ruimten worden goed onderhouden. De airco werkt prima. De gratis WiFi werkt naar behoren. Het personeel kent onvoldoende Engels. Veel Turkse vakantiegangers in het hotel. Kamers in de bijgebouwen onderaan op de helling hebben geen uitzicht op de omgeving en men moet veel trappen nemen naar de publieke ruimten ( Bar / Zwembad / Restaurant ). Het ..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=39147


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)