070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Botanik Hotel & Resort

Bij Botanik Hotel & Resort stap je een groene wereld binnen, met wel meer dan 1800 plantensoorten, waaronder cactussen, myrtus bomen en kleurrijke bloemen als begonia's en zwaardlelies. Het bruisende centrum van Alanya is vanaf het hotel na ongeveer een half uur te bereiken en pal voor het hotel ligt het goudgele kiezelstrand.

In de botanische tuin zijn drie zwembaden te vinden en ook maar liefst vijf waterglijbanen. Voor kinderen is er ook een glijbaantje te vinden in het kinderbad. Maar ook op het droge is er voor jong en oud veel te beleven. Er is een kleine kermis met verschillende attracties en je kunt je van je sportieve kant laten zien op bijvoorbeeld de tennisbaan of het beachvolleybalveld. Na een dag vol animatie worden er 's avonds ook nog leuke bezigheden georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een Turkse avond.

Wil je lekker een boekje lezen of van de zon genieten? In de grote tuin zijn verschillende plekjes te vinden waar je dit in alle rust kan doen. Maar helemaal ontspannen kan natuurlijk in het rustgevende wellnesscenter.

Lees verder

  • Lunapark
  • Aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=102769


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)