070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Laguna Beach Alya

7,9

Hotel Laguna Beach Alya is een nieuw hotel aan de Turkse Rivièra. Het moderne hotel heeft een frisse uitstraling, doordat bijna het hele hotel wit is. De blauwe zwembaden en groene palmbomen steken daar fel bij af, net als de helderblauwe zee. Het hotel ligt namelijk direct aan het strand. Voor kinderen is er een gezellige miniclub, kinderbad en twee leuke glijbanen. Volwassenen kunnen ook actief bezig zijn door mee te doen met de activiteiten die het animatieteam organiseert, of zich helemaal uitleven in het fitnesscenter.

Lees verder

  • Splinternieuw modern hotel
  • 2 glijbanen
  • Direct aan het strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
7,9

Klantwaardering

gebaseerd op 1 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

David - 1 januari 2016
"Ik snap niet waar dit hotel zijn hoge waardering haalt want het is echt een serieuze tegenvaller, al vijf keer Turkije gedaan en dit was echt een slecht hotel op alle gebied, slecht eten, geen variatie in het eten en de kip krijgen ze gratis in het hotel denk ik!! voor naar het strand te gaan moet je een goede conditie hebben want het ligt in een serieuze afdaling, eens je daar bent valt zelfs dat dik tegen, heel vuil , strandbar trekt op niks en heel vuil en tussen de ligzetels word niks opgeru..."Lees verder

Bekijk alle berichten

#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=4220344


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)