070-350142 (max. €0,30/min)

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Alba Resort

Het allereerste hotel van de Alba-keten aan de goudgele kust van Side is Hotel Alba Resort. Met de winkeltjes en restaurantjes van Colakli voor de deur is het makkelijk om buiten het hotel amusement op te zoeken en met de dolmus (een kleine bus) sta je zo in het gezellige centrum van Side.

De uitstekende service is één van de dingen die dit een geliefd hotel maken. Maar er zijn zeker meer dingen die hieraan bijdragen, zoals bijvoorbeeld het grote zwembad met vier glijbanen. Voor alle leeftijden worden leuke activiteiten georganiseerd, voor kleine en wat oudere kinderen is er een mini- en kidsclub. En wat voor kinderen al helemaal super is, is het kleine dierentuintje in het park.

Het hotel bestaat uit meerdere blokken die worden omgeven door een groene tuin met onder andere tropische palmbomen. Er zijn ook diverse restaurants te vinden. Een avondje zin in iets anders dan het uitgebreide buffet? Dan is een reservatie in restaurant Anfora of Ophelia misschien een idee. Hier geniet je van de lekkerste visgerechten en de Italiaanse keuken.

Lees verder

  • Mini-dierentuin
  • Direct aan het zandstrand

Verzorging

prijzen zien & boeken
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=171495


Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)