070-350142 (max. €0,30/min)

Geniet tijdelijk van onze vroegboekactie!

Parkeer deze winter je auto op de luchthaven van Zaventem voor slechts €1!*

Je hoeft deze winter geen familieleden of vrienden op te trommelen om je weg te brengen naar de luchthaven. Sunweb zorgt namelijk voor de ideale oplossing. Daarenboven begin je zo volledig ontspannen aan je vakantie!

Hoe ga je te werk? Maak gebruik van deze actie door de luchthavenparking aan te vinken in de 2e stap van het boekingsproces. Ten laatste één week voor vertrek ontvang je van Sunweb een unieke code via e-mail. Ga naar de website van Interparking en registreer je code. Dankzij deze unieke code wordt het totaalbedrag van je reservatie gereduceerd naar €0. Na afronding van de reservatie ontvang je een bevestigingsmail van Interparking. Op de dag van vertrek neem je deze bevestiging mee en kan je zonder problemen parkeren op 5 minuten van de terminal. Bekijk hieronder snel ons winterzonaanbod en begin volledig ontspannen aan je zonvakantie tijdens de gure wintermaanden.

* Geldig voor vertrekken tussen 1/11/2017 en 31/03/2018

Bekijk ons volledige winterzonaanbod

Je reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (0 t/m 1 jaar)